Често задавани въпроси

Нашият гардероб

Как да знам, че артикулите, които взимам от платформата са оригинални?

Автентичността е от изключително значение за Emprue. Всички наши артикули са 100% оригинални и се доставят директно от реномирани източници.

Как Emprue е обвързан с марките, който са на платформа?

Emprue има голямо уважение към луксозните марки, но не е свързан с марките, които отдаваме под наем. Не сме спонсорирани от нито една от марките.

Какво е състоянието на артикулите, които взимам?

Състоянието на всеки артикул ще варира. Понякога вие ще сте първите, които ще се насладите на артикула, а в други случаи може да забележите леки признаци на износване. Ако желаете да обсъдим допълнително състоянието на даден артикул, моля, свържете се с нас на team@emprue.com.

Мога ли да запазя нещо, дори и ако не е свободно в момента?

Ние знаем, че излизат поводи в последния момент, но нашите артикули са само на принципа 'който първи го запази'.

Мога ли да взема артикул и да го оставя на приятел да го използва по време на периода на наема ми?

Правилата и условията, с които се съгласявате, когато правите поръчка, гласят, че Вие ще бъдете единственото лице, използващо артикулите по време на периода. Ако някой друг използва артикулите по време на Вашия период на наемане, Вие пак ще бъдете държани отговорни, ако възникне повреда/загуба или кражба на артикулите.

Как да знам, че артикула, който поръчвам ще пристигне чист и готов за носене?

Знаем, че имате високи стандарти, както и ние! Всеки път, когато даден артикул бъде върнат, той преминава през внимателна проверка и цялостен процес на почистване.

Трябва ли да почистя артикула преди да го върна?

Моля, не се притеснявайте за почистването на вашия артикул - ние ще го направим вместо Вас!

Доставка и връщане

Как ще разбера, че поръчката е изпратена?

Веднага щом поръчката бъде изпратена, ние ще Ви уведомим по имейл.

Кога и как да върна артикул в края на периода?

Ние ще изпратим напомняне когато наближи края. След това просто го опаковайте в оригиналната му кутия, в която сте го получили и го оставете в офис (или автомат) на Speedy. Етикет за безплатно връщане ще бъде включен в поръчка. Артикулите трябва да бъдат предадени до 16:00 часа в последния ден от Вашия наем. Толкова е лесно!

Ако има проблем с доставката?

В зависимост от това какъв е проблемът и какво можем да направим, за да помогнем. Изпратете ни имейл на team@emprue.com.

Артикулът ми не отговаря на описанието онлайн, мога ли да го върна?

Моля, изпратете ни имейл на team@emprue.com в рамките на 3 часа след получаване на артикула, за да можем да отговорим на вашите притеснения.

Какво ще стане, ако върна взетия артикул със закъснение?

Когато артикулите се върнат със закъснение ще бъде таксувана такса от 25 лв на ден до връщането на артикула. Това е дневна такса, която ще бъде таксувана, докато не получим артикула обратно или не бъде достигната цената на дребно на артикула. Също така си запазваме правото да таксуваме вашата кредитна карта с пълната цена на артикула(ите), ако артикулът не бъде върнат изобщо или да започнем съдебно производство. Когато артикулът най-накрая бъде получен от нас, ние ще възстановим сумата по Вашата кредитна карта без таксите за закъснение и всички разходи за ремонт, ако е необходимо.

Плащане и повреди

Какъв метод на плащане мога да използвам?

Предлагаме възможност за плащане чрез кредитна и дебитна карта, както и с наложен платеж.

Какво се случва, ако повредя или изгубя артикул?

Моля, погрижете се за Вашия взет артикул като за Ваш собствен, но ако повредите артикула, ще бъдете задължени да заплатите такса за ремонт. В случаите, когато сте повредили артикул без ремонт или сте изгубили артикула, ще трябва да заплатите такса за замяна, която може да достигне пълната стойност на дребно на артикула. Запазваме си правото да преглеждаме всеки случай поотделно и ще проучим всички щети, преди да Ви информираме за следващите стъпки и за таксите. Ако повредите артикул, моля, уведомете ни възможно най-скоро.

Имаш още въпроси?

Този сайт използва бисквитки. Продължавайки да го използвате, вие се съгласявате с Общите условия и нашата политика за употреба на бисквитките.